Hamburg julmarknad

Hamburg är julens land - över hela centrum. På det vackraste torg, Rathausmarkt, innan det historiska rådhuset står sockerbageri, leksakstillverkare och hantverkarnas bås, omsorgsfullt gjorda av Zirkus Roncalli.

Hamburgs Julmarknad, belägen på Mönckebergstraße, strålande och med 150 bås, är en magnet för besökare till staden. "Santa Pauli - jul i Kiez", är den i särklass mest ovanliga julmarknaden av dem alla.

Här är gränserna mellan konventionell jultradition och oseriöst Kiez liv sammanslagning.

"White magic på Jungfernsteig" lockar besökare genom sina julen ljusshower, som slutar på nyårsafton vid 02:00 med glänsande fyrverkerier. Om du älskar lugn och ro du har hittat rätt plats vid St Petri kyrka eller i och runt Michel - Hamburg varumärke. Internationella band spelar låtar från hela världen och många kulinariska alternativ erbjuds på Gänsemarkt.

Hamburg går havs på HafenCity julmarknaden i Übersee kvartalet "God Jul - Nordic Jul i hamnen", eller på Fleetinsel Weihnachstmarkt. Det är sago tid på Binnenalster, där sago båtar har dockat för barn, var och en med sitt eget program. Toppen av julfirandet i Hamburg kan upplevas på julparaden, den är färgglatt upplyst och glada procession av jultomtar, renar, tomtar och mer. Alla vill in komma till jullandet Hamburg.

Öppettider julmarknader i Hamburg

Julmarknad på Rathausmarkt och Gänsemarkt and Fleetinsel

23 Nov - 23 Dec 2019, Sön - Tors 11.00 - 21.00 , Fre- Lör till 22.00

Fleetinsel 12.00 - 21.00

Julmarknad i Hamburg på Mönckebergstraße och i St. Petri Kirche: 

23 Nov - 30 Dec 2019, dagligen 11.00 - 21.00, 25/26 Dec stängt